Mulakan Bismillah sebelum membaca, Jadikan amalan sepanjang masa, Maaf dipohon tersilap bicara, Ini sekadar renungan bersama.. ^_^
"Sesungguhnya apabila aku menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu, bukan juga yang paling soleh atau solehah dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah, maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan."
-Hassan Al Basri-

Tuesday, 5 February 2013

me n time

Assalamualaikum... rasanya macam dah lama saya tak update my blog..nak kata sibuk tu,tak adalah sibuk mana..cuma,cuba untuk menggunakan masa yang ada dengan baik.Ya,memang kalau kita share perkara yang baik itu juga bermanfaat.saya tak cakap tak bagus..Itulah sesuatu yang sangat bagus,dan saya suka sangat3..Sebagai pelajar,sudah tentu masa itu sangat padat dan perlu pandai untuk menyusun waktu kita untuk membuat semua perkara..Tidak hanya fokus kepada belajar.Dan itulah yang berlaku kepada saya..^_^.. so,saya mesti utamakan yang utama dari yang utama..Dalam masa yang sama,buat perkara yang utama yang lain juga..Faham tak??heheh.. Fikirkanlah.. ^_^

No comments:

Post a Comment