Mulakan Bismillah sebelum membaca, Jadikan amalan sepanjang masa, Maaf dipohon tersilap bicara, Ini sekadar renungan bersama.. ^_^
"Sesungguhnya apabila aku menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu, bukan juga yang paling soleh atau solehah dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah, maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan."
-Hassan Al Basri-

Tuesday, 24 December 2013

Exam..






'EXAM!!!!'


'Aduh..'



Exam.... around the corner!! so, masing-masing tengah prepare untuk final exam ni kan..

Study week ni confirm lah kan tak keluar bilik..or maybe kat library je..


Dan masa ni lah, kantuk bermaharaja lela... Baru baca satu, dua bab, kepala dah lentok..
* Adat orang study.. :D *


Dan masa last-last minute macam ni lah, ada juga yang baru faham..

" Lah... Senang je rupanya.."


Dan ada juga yang...

" Ish..menyesal nya tak study awal-awal...isk..isk.. "



See... :)


Terpulanglah apa jua ragam antum, dan gelagat antum masa study week ni....


ALL THE BEST..... :)





* By the way, perbetulkan niat kita semula dalam menuntut ilmu...
   Peringatan untuk saya dan antum..

No comments:

Post a Comment